90 päivä vaaleihin!

Lauantaina olin mukana Tampereella Kristillisdemokraattien Pirkanmaan vaalipiirin koulutuksessa yhdessä mieheni Jannen ja Inkeri Ilkan kanssa.

Koulutus oli hyvä ja herättelevä. Kouluttajana toimivat KD:n järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, sekä kokenut poliitikko, kansanedustajaehdokas Sari Essayah. Vaalipäällikkö Sari Essayah luennoitsi Pirkanmaan vaalipiirin koulutuksessa Tampereella. Marika Hakola pääsi samaan kuvaan hänen kanssansa.Harri Ahonen kertoi ajankohtaisia asioita Pirkanmaan alueelta.

Sain päivän aikana lisää vinkkejä ja ajatuksia kevättä varten. Oli myös hienoa muistuttaa itseään siitä, mitä hyvää KD on saanut vuoden aikana aikaiseksi. Kaikki vuoden aikana eivät ole olleet minun eikä puolueen mieleen, mutta monet asiat voisivat olla huonommin, ellei KD olisi ollut mukana hallituksessa.

KD on taistellut maan hallituksessa mm. lapsiperheiden puolesta ja on tärkeää, että tämä hyvä työ tulee jatkumaan voimakkaasti jatkossakin. Uskonnonopetuksen säilyminen, päihdepolitiikka ja työ kotihoidontuen säilyttämisestä olivat muutamia esimerkkejä, mitä Essayah kertoi KD:n vahvasta vaikuttamisesta hallituksessa ja eduskunnassa tämän vaalikauden aikana. Voit lukea artikkelin KD: sivuilta.

Niin. Vaaleihin on aikaa enää 90 päivää (mikäli laskin oikein)! Toivon, että saamme paljon hyviä ehdokkaita eri puolueisiin. Toivon myös sitä, että jokainen äänestäjä paneutuisi eri puolueiden arvoihin ja eduskuntavaaliohjelmiin. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää sopivan kansanedustajaehdokkaan KD:n riveistä. Ehdokkaiden, myös minun esittelyn voit lukea täältä. Vaaliohjelmaan pääset tästä.

Tietoja Marika Hakola

Olen keski-ikäinen nainen Virtain Vaskivedeltä. Yhdessä perheeni kanssa asustelemme vanhassa hirsitalossa ja nautimme maaseudusta. Toimimme perhehoitajina ja maatalousyrittäjinä.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti